Bejelentés
Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


CSanádapáca-Újkígyós 1-1 Cs.apáca 100néző


Csapatunk a nyáron alaposan beerősített. Kapus posztra leigazoltuk Engelhardt Jánost,aki megfelelő konkurenciája lehet Pataki Lajosnak. Védelemünk Kindel Attilával és Vantara Zoltánnal,a Középpályánk Fabulya Györggyel, míg a csatársorunk Pintér Bélával bővült. A felkészülés megfelelően zajlott,az edzőmeccsek felemás sikerrel értek véget.


 


A szezon első mérkőzésén rögtön rangadóval kezdtünk. Csapatunk a Pataki-Kerekes,Becsei,Vantara,Takács(Szabó)-Dunai,Moskovits(Szegedi),Fabulya,Tajti-Rövid(Kindel),Juhász felállásban küzdötte végig a mérkőzést. 


Az első félidőben leassú,enervált,gyenge játék jellemezte a csapatot,de még így is jobban játszottunk mint a hazaiak, és jobban képben voltunk mint 1. számú aszisztens. Ennek ellenére vagy éppen ezért az egyik apácai csatár 4méteres lesről indulva megszerezte a vezetést.


 


Félidőben Szegedi mester ismét jól nyúlt bele a mérkőzésbe. A vendég brigád magához vette a kezdeményezést és lefocizta az ellenfelét. Kereskes révén egyenlítettünk. Később 4-5 ziccerünk is akadt,de vagy elszórakoztuk vagy a partjelző tévesen lest intett.


Marad az 1-1-es végeredmény,2pontot ajándékoztunk vendéglátóinknak.


 


Következő fordulóban nehezebb dolgunk lesz,de hazai pályán az Okány ellen csak a győzelem elfogadható!!


 


 


 


 


 


Kaszaper-Újkígyós 0-5
Kaszaper 107néző
Szombaton egy rendkívül fontos mérkőzéshez érkezett csapatunk. Előzetesen úgy tűnt nehéz mérkőzés lesz. A hazai csapat a tavaszi 12 meccséből 10et megnyert, 2szer döntetlent játszott.
Az öltözőben kiderült, hogy nagy nehézségeink lesznek. Kerekes R. családi program,míg BG15 családi tragédia miatt nem jött el.Rövid A. dolgozott,Kneifel és Csanálosi megsértődött,Galovicz a hazát védte,Semsei 5sárgás míg Húsvéth igazolása lejárt. Így 11en jöttünk össze a sérült játékos edző Szegedi Ferivel és 2 kapussal együtt.
Kezdő csapat: Tóth Pál-Becsei Norbert-Takács Attila,Szabó Gyula-Hőgyes Krisztián,Moskovits Gábor-Dunai Zoltán,Tajti Dániel,Fekete István-Juhász Patrik,Szegedi Ferenc.
Tehát az előjelek nem nekünk kedveztek. Ennek ellenére tudtuk, hogyha a csapatunk odateszi magát, ebben az osztályban mindenki ellen esélyes.
A 10.perc táján egy Moskovits szóló és lepattanó lövés után,Dunai nagyszerűen szerzett labdát és lőtt gólt. 0-1
Pár perccel később egy nagyszerű kombináció után Juhász adott nagy labdát Moskovitsnak, aki nem hibázta el helyzetét. 0-2
Még a félidő előtt Tajti szép csel után a sógorának adott ziccer labdát. Juhász higgadtan a kapus lábai közt szerzett gólt. 0-3
Az első félidőben a kaszaperi csapat csak távcsővel látta térfelünket. Csapatunk fél gőzzel is lefocizta ellenfelét.
A második félidő elején Juhász megduplázta a góljai számát.0-4
Pár perccel később Moskovits tálalt a kitűnően beinduló Tajti elé,aki eltolta a labdát a kapus mellett,ekkor a hálóőr megkésve letarolta a középpályásunkat. Ám a jogos 11est Becsei elhibázta.
Később az ellenfelünk is 11eshez jutott melyet azonban a csapatunk legrutinosabb tagja Tóth könnyedén hárított.
Szabó ezután egy ziccert berúgott egyet kihagyott így kialakította a 0-5 ös végeredményt.
Ezután még egy kiállításra jutott idő, ami egy Moskovits elleni durva szabálytalanság után történt.
A csapat bebizonyította hogy még tartalékosan is sokkal jobb mint az osztályban bármelyik csapat. A kapusunknak, Tóthnak csak 1szer kellett védenie, de azt meg is tette. A védelmet Becsei csodálatosan irányította. Előtte Takács és Szabó amellett hogy leszedte ellenfelét még a támadásba is besegített. Szabó gólt is szerzett. Előtte Hőgyes és Moskovits svájci reteszként zárt. A baloldalon Fekete gyalogkakukként szaladgált le és fel. Nem vallott szégyent kapusunk mezőnyben sem. Tajti idei legjobb teljesítményével rukkolt elő.Rengeteg labdaszerzésén túl még sok kitűnő labdát is adott. Jobb oldalon Dunai őrületbe kergette védőit. Úgy ment át a védelmen, mint kés a vajon. Juhász 2gólja mellett 2gólpasszt is kiosztott,míg Szegedi kiváló mezőnymunkával jelentkezett.
A csapatunk és a Kaszaper közt egy ,de talán két osztály különbség is volt ezen a szombati napon. Csapatunk bebiztosította a 2. helyét a bajnokságban és ezzel a tagságát a megyei 2.osztályban.


Pusztaföldvár-Újkígyós 1-3


P.földvár 82néző


Amérkőzést egy olyan pályán rendezték meg, amely egy átlag pálya kb
másfélszerese. Emellett elég lejtős, rossz talaly fogadta a csapatunk,de
legalább a szél is fújt.45perc kellett az akklimatizálódáshoz. Az első
félidőben a védelmünk hibát hibára halmozott,de vagy Becsei   vagy
Pataki tudott menteni, vagy az ellenfelünk 1-2méterről hibázott. Azonban 1
ziccert nem tudtak elrontani. Nekünk nem volt helyzetünk, bár Csanálosi Á.
kétszer is megcélozta a kaput,eredménye -2labda.


A félidei cserék ismét bejöttek. BG15 egy jó árubeszerző módjára halászta el
a labdákat, és 1 bombagóllal tette emlékezetessé debütálását. Szabó ismét jól
focizott, mint legutóbb kb 1éve....Egy gólpassz is fűződik a nevéhez/Húsvéthhal
rúgatott gólt/.A két gól között Semsei is feliratkozott góllövőnek.


 


És a médiahírek .Az utcán járva-kellve mindenhol Újkígyósi balhéról,
vadorzásról lehetett hallani.5 piros,ütés,rúgás..stb. Valójában ez történt:
10perccel a vége előtt a földön fekvő Moskovitsba belerúgott a szimpatikus
földvári fiatalember,piros lapért. Éppen második rúgásra készült mikor Ryan közlegényben
megszólalt a szeretet melyet gyermek érez a szülei iránt,ezért szolgálatba
helyezte magát és védelmi szándékkal bajtársa elé lépett, és egy kis lökéssel jelezte hogy kész harcolni a békéért....ez
szintén pirosat ért. 2perccel később a Pataki kapust csúnyán megtaposó
rasztahajú hazai játékost Moskovits megkérte hogy talán inkább a földön álljon
mint a hátán,ezek a dolgok ismét pirosat értek.


Nagyon fontos győzelmet arattunk ,amit a jobb fizikumunknak, erőnlétünknek köszönhetünk.Kis lépés nekünk de nagy lépés a feljutásért... A mérkőzést egy emlékezetes 3.félidő követte...ahol új barátságok köttettek....


 


 


Újkígyós-Gádoros 1-1


Újkígyós 56néző.


A múlthéti gyenge játék után a csapat nem érdemelte meg hogy beszámoló készüljön a meccséről.De ezen a héten máshogy történt.Csapatunk kezdőcsapatában kapott helyett Csanálosi Ádám,aki a múlthéten a Telekgerndás szúrkolói közül bíztatta az egyik csapatot.A mérkőzés elején a listavezető csapat a kezébe vette az irányítást és ők bírtokolták többet a labdát. Úgy tűnt hogy gyorsabbak és lendületesebbek nálunk.Ám hiába a mezőnyfölény, a helyzeteket a mi csapatunk dolgozta és hagyta ki.Az ellenfelünk felíveléseit Pataki rutinból ártalmatlanította. Becsei Norbi szenzációs játéka nagyon kellett a pontszerzéshez. Játéka üde szinfoltja volt a mérkőzésnek. 


A második félidőben kiegyenlített, nagyon küzdelmes és szinvonalas mérkőzésen mindkét csapat szép támadásokat vezetett helyzetek nélkül.


A 75.percben a vendég csapat csapatkapitánya 30méterről kapásból bomba gúlt rúgott,védhetetlenül.0-1


Ezután átvettük a mérkőzés irányítását. Szegedi mester ismét jó érzékkel cserélt. Beküldte Fekete Istvánt, aki ha már fent volt, 2-3 látványos csel után szétlőtte a hálót.1-1


Ekkor az ellenfél játékosai elvesztették hidegvérüket és elég nyersen fogalmazták meg a véleményüket,Rébék Pista Fifa bíróval szemben.Ő nem is volt rest elővenni a sötétebb színű lapját és leküldeni a vendégcsapat gólszerzőjét. Legalább neki jutott meleg víz...irigylem.


A Kígyós 1 pontra mindenképpen érdemes volt,mert egymásért küzdve, igazi csapatként játszott.És még ha Bubi nem találkozott volna Papp Lacival....ki tudja hogy végződik.. Jók:egész csapat /Becsei mezőny legjobbja/.


Ismét bebizonyosodott hogy, ha Balla István úr tiszteletét teszi a meccsünkön, a vereség nem meri betenni a lábát a sporttelepre.


 


 


Kevermes-Újkígyós 0-3
Kevermes 113 néző.
Szegedi mester a honlap szavazását látva meghúzta a váratlant és Kerekes R. rakta a védelem jobb oldalára.Csanálosi Á. kiváló edzésmunkája mit sem ért....! Szabó Gy. múltheti jó játéka ellenére szintén a lócán találta magát, helyén a Kaszaper ellen remekül beszálló Semsei futballozott.
Az első félidőben a vendég csapat idei leggyengébb félidejét produkálta. Ellenfelünk szervezett jó játékkal akár a mérkőzést is eldönthette volna, de Pataki kiváló védései és Becsei szenzációs mentései meccsben tartották csapatunkat.
A középpályánk ritmustalan, enervált, kapkodó játéka rányomta a bélyegét a csapatjátékra. Sikerült lehozni a 45 percet kapura rúgás nélkül.A rendkívül sportszerű hazai csapat, sokkal normálisabb szurkolókat érdemelne. Sajnos rendkívül gusztustalan stílusban " szurkolták" végig a mérkőzést.A hazai játékosok nem győztek elnézést kérni miattuk. A bíró szerint neki több iskolája van mint az összes szurkolónak együtt... Szerencsére a kocsikkal nem a pálya környékén álltunk meg.
A második félidőben a múlthéthez hasonlóan sokkal jobb futballt nyújtva lefociztuk ellenfelünket. A 47. percben egy Moskovits villanás után a kapus talán élete védését bemutatva Juhász elé ütötte a labdát, akinek az üres kapuval szemben nem volt nehéz dolga.Pár perccel ezután egy csodás Juhász szögletre Kerekes puyoli lendülettel érkezve bólintott a kapuba. Ezután kedvünkre alakítottuk ki helyzeteinket. A csereként beálló Szabó egymaga 4-5 gólt rúghatott volna, de vagy elcselezte vagy elügyetlenkedte. A teljesen kinyíló és széteső kevermesi védők közt Juhász kilépett és szenzációs mozdulattal, bokából átemelte a kifutó kapuson, ezzel kialakítva a végeredményt. Csapatunk ismét 1 félidős teljesítményt nyújtva biztosította be őszi 2. helyét a bajnokságban. Tavasszal meglehet a bajnoki cím is.
Jók: Pataki,Becsei,Takács,Kerekes,Juhász.
szerző: admin1


 


Újkígyós-Kaszaper 2-1.
Újkígyós,100 néző.
Csapatunk a mérkőzés elején kapkodóan, rossz felfogásban,lassan futballozott. A kaszaperiek 2-3 komolyabb helyzetet is elpuskáztak. A védelmünk bizonytalan volt, sok labdát elszórt. A középpályások nem tudták megjátszani a támadókat és mindig félúton voltak. A csatárok nem vagy csak ritkán találkoztak a labdával.
Szegedi mester 1 meglepő cserével belenyúlt a mérkőzés langyos menetébe.Semsei Attila ezúttal is jó cserének bizonyult, a mezőny egyik legjobbja volt.
A 30. perc magasságában csapatunk átvette a mérkőzés irányítását és innentől a Kaszapernek sansza sem volt. Egy gyors támadás végén Szabó GY. megszerezte a vezetést csapatunknak.
Pár perccel később Szabó nagy küzdelemben volt a labda megszelídítésével, talán maga sem tudja hogy ,de begyötörte középre a labdát melyet Rövid szép mozdulattal a kapuba továbbított.
A sportszerű mérkőzést egy Silló által elkövetett csúnya, ám nem sportszerűtlen szabálytalanság felpezsdítette. Ezután a kaszaperi fiatalok nagyképűen néhol sportszerűtlenül viselkedtek.
A 2. félidőben Szegedi mester beszédje eredményre vezetett, mert csapatunk kettővel magasabb fokozatba kapcsolt, és a 75. perc környékéig lefocizta ellenfelét. Kedvünkre alakítottuk ki a ziccereket, amiket aztán sajnos ki is hagytunk.
A 75. percben Baráth játékvezető jelentkezett a szokásos kamu 11-esével. Amelyen még a vendég játékosok is mosolyogtak. Ezzel sikerült gólt rúgatnia a vendég gárdával, és Pataki gólcsendjét is feltörte.
Ezután a mérkőzés eredménye nem változott.
Baráth játékvezető ismét bizonyította hozzá nem értését, míg a Kaszaper csapatában csalódnunk kellett. Magukhoz méltatlanul viselkedtek.
A jobb csapat ha nehezen is de itthon tartotta a 3pontot, míg a vendég csapat nem bírta elviselni a jogos vereségüket....
jók:Semsei,Becsei,Szabó
szerző:admin1
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!